OnlineTrans Color Logo

Cine Suntem?

OnlineTrans este o companie 100% românească din domeniul serviciilor de transport rutier internațional de marfă, înființată de o echipă de profesioniști care a reușit să finanțeze acest proiect prin Fonduri Europene.

Ne dorim ca de fiecare dată să oferim atât transportatorilor, cât și expeditorilor soluții inovatoare pentru o experiență cât mai plăcută pe platforma noastră. Astfel, venim în întâmpinarea acestora cu o interfață user-friendly, modernă și ușor de folosit. Indiferent de device-ul accesat (smartphone, PC sau tabletă), aceasta se va adapta automat fiecărui dispozitiv. Platforma OnlineTrans nu necesită descărcarea și instalarea unei aplicații, ceea ce înseamnă că este disponibilă oriunde prin intermediul oricărui dispozitiv conectat la Internet. Deoarece ne dedicăm în totalitate clienților noștri, am ales să le facilităm experiența acestora de navigare prin implementarea serviciului de calculator pentru spațiul mărfii care va calcula automat greutatea și volumul produselor transportate.

Clienții de transport vor beneficia de acces gratuit de fiecare dată când vor utiliza OnlineTrans.eu.

Scopul nostru este de a oferi tuturor celor care accesează site-ul cea mai bună experiență de utilizare a unei burse de transport rutier de marfă, dar și să-i ajutăm pe aceștia să se dezvolte punându-le la dispoziție transporturi sigure și la prețuri accesibile.Misiunea

OnlineTrans este de a fi mai aproape de clienții noștri, dar și de potențialii clienți, oferindu-le acestora soluții sigure și de încredere pentru orice transport internațional de marfă.

Viziunea

Viziunea noastră este de a ne alinia permanent nevoilor clienților și de a ne dezvolta continuu pentru a oferi o experiență unică fiecărui vizitator și utilizator al platformei OnlineTrans.

Integritate

OnlineTrans este un brand transparent, care își va păstra obiectivitatea în orice interacțiune cu clienții săi.

Profesionalism

Prin cunoașterea aprofundată a domeniului, dar și prin determinare și dedicare oferim utilizatorilor platformei servicii și soluții potrivite nevoilor acestora.

Simplitate

Interfața user-friendly, precum și informațiile transparente și ușor de localizat în platformă facilitează utilizarea acesteia de către clienți, indiferent de dispozitivul de pe care este accesată.

Implicare

OnlineTrans promite o comunicare eficientă și rapidă cu clienții săi, venindu-le în ajutor ori de câte ori întâmpină o problemă în utilizarea platformei.

Aveți nevoie de ajutor?
Suntem aici.

Tel. +40-786.806.030

Serviciul nostru de asistență este disponibil pentru a vă ajuta în timpul programului de lucru
de luni până vineri între orele 09:00 - 17:00 CET + 1.

Contactați-ne